Arkivfotos: Markus Schreiber/AP, Jens Dresling/POLFOTO
Klummer

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Ed Sheeran - og en dårlig dag for TV3, der har brugt falsk lyd på fodboldkampe

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
FOR ABONNENTER

En god dag for ...

Ed Sheeran. Og ikke mindst de danske fans, der falder i svime over den rødhårdede irske charmetrold, der hitter med f.eks. ’Shape of you’ og ’Perfect’. I går kom det frem, at verdensstjernen Sheeran til sommer spiller koncert i Tusindårsskoven i Odense.

Det sker 28. juli med plads til 43.000 tilskuere. Den 27-årige hitmager var sidst i Danmark i april 2017, da han spillede for en udsolgt Jyske Bank Boxen i Herning i forlængelse af udgivelsen ’÷’.

Ifølge dr.dk bliver det også denne udgivelse, der bliver hovedsporet ved koncerten i Odense til næste sommer.

Ed Sheeran har sunget sig ind i manges hjerter og er en af de mest sælgende artister i verden. Mere end 26 millioner solgte album og 100 millioner singler er det angiveligt blevet til.

En dårlig dag for ...

TV3. Lyngby Stadion er mere kendt for gode grillpølser end for at være overrendt af titusindvis af højrøstede fans. I søndagens udgave af fodboldmagasinet ’Onside’ på kanalen TV3+ var lyden fra publikum åbenbart gevaldig høj både fra Lyngby og fra Sundby Idrætspark på Amager. I går forklarede TV3 så, at kanalen havde lagt falsk lyd fra superligakampe på for ligesom at peppe stemningen lidt op, fortæller eb.dk.

»Vi har ingen interesse i at få Sundby Idrætspark til at lyde som Anfield, for det ved alle vores seere bedre end nogen andre, at det ikke er«, siger redaktionschef på TV3 Sport Benjamin Munk Lund. Beklagelsen går altså på, at den falske melodi var ude af takt med dansen på banen – ikke lydløgnen som sådan.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce