Foto: Jens Dresling / Daniel Hjorth
Klummer

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Mette Frederiksen, der kan ånde lettet op, og en dårlig for Peter Falktoft med hans Strøget-problemer

Klummer
FOR ABONNENTER

Mette Frederiksen. Umiddelbart kunne man tro, at det er en dårlig nyhed for Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, at Klaus Riskær Pedersen angiveligt er snublende tæt på at have indsamlet nok vælgererklæringer til, at hans parti kan stille op til Folketinget. Riskær siger nemlig til B.T., at han vil ikke fælde en borgerlig statsminister, hvis han bliver valgt ind. Men straks efter følger Riskær op med trøstende ord: Ingen behøver ligge søvnløs over, hvis statsministeren forbliver borgerlig, »for alle ved deres sansers fulde fem er udmærket klar over, at det højst gør plus eller minus 10 procents forskel. Alle danskere er mere eller mindre socialdemokratiske«, siger partiformand Klaus Riskær Pedersen. Problem løst.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  På søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce