Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Mitsuhiro Iwamoto og en dårlig dag for Brønshøj

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for ...

Mitsuhiro Iwamoto. Som den første blinde person nogensinde har den japanske sømand gennemført en sejltur over Stillehavet uden stop. Det skriver BBC News. 52-årige Iwamoto stod bag roret på den 14.000 kilometer lange sejltur, hvor han fik mundtlig vejledning af en seende navigatør fra USA, der også var om bord på den yacht, som rekordforsøget blev udført i. De to sejlede fra havn i Californien i USA 24. februar og nåede havnen i Fukushima i Japan lørdag morgen lokal tid.

»Jeg er verdens lykkeligste mand«, lød det efterfølgende fra den blinde kaptajn, skriver Ritzau.

Iwamotos lykke er givetvis så stor nu, fordi han tidligere har prøvet, hvordan det er ikke at lykkes. Da han første gang forsøgte tilbage i 2013, ramte hans skib en hval og sank til bunds, mens Iwamoto blev reddet i land af Japans militær.

En dårlig dag for ...

Brønshøj. Den københavnske bydel er blevet en pølsedame fattigere, skriver lokalavisen 2700-netavisen. Kvinden, som har drevet pølsevognen på torvet, har valgt at lukke forretningen og flytte langt væk.

Hun vil gerne være anonym, men fortæller, at årsagen ikke er manglende omsætning – det skyldes bander af drenge og unge mænd, som gennem længere tid har chikaneret hende:

»De ville blandt andet have, at jeg skulle erstatte svinekødet med halalkød, og at jeg kunne proppe grisene op et vist sted. De råbte også op om, hvor mange penge jeg mon havde i kassen«, siger pølsedamen til 2700-netavisen.

Pølsehungrende beboere kan trøste sig med, at legendariske Harry’s Place ligger blot 10 minutters cykeltur fra torvet. Ordentlig opførsel fra banderne lader det desværre til, at de må spejde meget længere efter.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden