0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dansk blod på danske hænder

Hvad gør vi, når stramningerne i udlændingepolitikken går alt, alt for langsomt?

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
FRANDSEN FINN
Foto: FRANDSEN FINN

Racehygiejne. Det er mig en glæde at introducere den nystiftede 'Racehygiejnisk Forening', skriver forfatter og dagens kronikør Eske Holm. Arkivfoto

Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er mig en glæde at introducere den nystiftede ’Racehygiejnisk Forening’, som jeg er formand for, og så at gøre det i Politiken, hvis kulturradikale grundlæggere ville være vores ægtefødte modstandere!

Nu til sagen:

Når det kan konstateres, at integrationspolitikken er en fiasko, og de fremmede ikke kan eller vil forstå de danske værdier og tilmed spiser os ud af huset – her tænker vi i Foreningen blandt andet på saftevand og snacks i konsultationsværelserne – så bør og skal vi tage konsekvensen. Stramninger er godt, jo, da – de glider bedre ned lidt ad gangen hos os danskere, som er en smule forfaldne til øllebrødsbarmhjertighed.

Men det går alt for langsomt.

Ideen med intelligent indvandring er klassisk i sit sigte, men i betydelig grad for slapt formuleret. Nye liberale partier, der vil til fadet og skabe ægte borgerlighed, foreslår, at man skal være god for 100.000 kroner, hvis man vil ind i Danmark, og at enhver fremmed tilflytter ikke skal kunne modtage sociale ydelser de første to år. Således kan vi sikre os, at indvandrerne er højt uddannede og formuende. Universitetsuddannelse giver tårnhøje point, så en sådan og en mindre formue gør, at vi breder armene ud, hjerteligt velkommen til Danmark! Fremmede skal højne og ikke sænke vores raceniveau.

Det nævnte beløb burde imidlertid fordobles!

Nu véd vi godt i ’Racehygiejnisk Forening’, at man kan have formuer, som er erhvervet uden akademisk baggrund, men det er dog et tiltag i den rigtige retning.

Det er afgørende, at de nyligt besluttede pointsystemer bliver yderligere optimeret, for kun ved en stramning af pointkravene kan vi sikre os, at udlændinge, der vil gifte sig dansk, tilfører dansk blod og danske slægter noget, der altså højner raceniveauet.

Nu er der sikkert mange danskere, som i lutter berøringsangst over for realiteterne vil hævde, at danskere ikke er nogen egentlig race. Det kan let blive det rene ordkløveri, lad os så bare sige, den nordiske race. Den nordiske mand og kvinde har, alt andet lige, overlegne gener og har i øvrigt dybe rødder i kristendommen, og disse særlige kvalifikationer skal vi slås for, om det så koster blod!

Det kan ikke siges tydeligt nok: De danske værdier, som både pastor Søren Krarups slægt og beslægtede og sandelig også den lykkeligvis omvendte VS’er, Karen Jespersen, lovpriser igen og igen, er og bliver truet.

De danske værdier er først og fremmest den kærlige og trofaste kernefamilie. Med en ansvarsfuld far i spidsen og en omsorgsfuld mor i baggrunden, en familie med kristne værdier og gerne et gennemsnit på to et halvt barn, flittige og lydige børn med tro på, at den, man tugter, elsker man. Eller omvendt. Den trygge og velfungerende kernefamilie er imidlertid statistisk set på retur – det er kun at begræde – men statistikker holder jo ikke evigt, og vores Forening vil genindsætte de truede eller tabte familieværdier.Ved endegyldigt at forkaste Janteloven og lovprise og gerne forgylde os selv vokser hver isærs ansvarsfølelse, og en beskyttelse af vores egen race og egne værdier er at ligne med nødvendig hygiejne. Der skal være rent og propert i eget hus, og fremmede, der banker på, er ikke vores Næste i kristen forstand. Her må vi citere pastor Krarup, som på sin lidenskabelige og logiske måde har pointeret, at Næsten er den mand eller kvinde, der fysisk set er lige op og ned ad dig. Ikke længere nede ad gaden.

Næstekærlighed gælder i det tætte familie- og naboskab. Den gælder ikke under fjernere himmelstrøg. Så skulle det være på plads.

Når vi nu taler om logik:

Hvad er mere retlinet og logisk, når man taler om intelligent indvandring, end at tale om dens modsats, nemlig uintelligent udvandring.

I vores nystiftede Forening har vi historikere og filosofiske kapaciteter, som har formuleret vores love og hensigtserklæringer og gang på gang sagt i medierne, at det er molboagtigt at kæmpe for intelligent indvandring, hvis alle de uintelligente og ikke-kristne formerer sig »som rotter«, som Mogens Glistrup var en smule uheldig at formulere det – men anyway, slog hovedet på sømmet med.

Det er jo en kendsgerning, at jo mere muslimsk og proletariseret man er, jo flere børn avler man. Derfor går vi i ’Racehygiejnisk Forening’ ind for, at man iværksætter uintelligent udvandring eller uintelligent internering. Vores nærmeste allierede Amerika med de vellykkede forsøg med indianerreservater kan plagieres direkte.

Det forekommer for dyrt at deportere muhammedanere og andre ikke-kristne til deres respektive hjemland, og tanken på øen Anholt som interneringsdomæne melder sig som det første. Nu skal man jo ikke være umenneskelig, og de uønskede elementer af fremmed herkomst og med baggrund i et liv i ørkenlandskaber kan trives udmærket på Anholt, hvis ørken er berømt, og som endog tilbyder jagt på kaniner og harer og har mange buske med nærende bær.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter