0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Joachim Adrian (Arkiv)
Foto: Joachim Adrian (Arkiv)

Fysisk aktivitet er et middel, der kan modvirke de livsstilssygdomme, som man ellers kan pådrage sig.

Chris MacDonald: Vores livsstil er sygelig. Det er ikke ekstremt at være fysisk aktiv i halvanden time om dagen. Det ekstreme er at være fysisk inaktiv i godt 22,5 timer

Vi har enestående forskning som bevis for, at vi kan både forebygge og helbrede kroniske sygdomme som type 2-diabetes med livsstilsændringer. Men vores kultur modarbejder det – og politikerne vil ikke gøre det, der skal til.

FOR ABONNENTER

Hvis du har været i en gammeldags zoologisk have, har du sikkert set det: Hvordan rovdyr pacer frem og tilbage i buret, hvordan elefanter med ensformige bevægelser rokker fra side til side ... dyrene reagerer på, at deres omgivelser er langt fra deres naturlige behov.

Selv om moderne zooer gør, hvad de kan, for at give dyrene vilkår, som er tættere på det liv, de er skabt til, så er den slags helt normalt i en zoologisk have. Og det er et eksempel på, at det normale ikke nødvendigvis er sundt.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement
  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage