0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madkultur: Usund tendens at danskerne ikke gider lave mad

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Philip Ytournel/Politiken-Tegning
Foto: Philip Ytournel/Politiken-Tegning
Leder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Leder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I denne uge viste Madkulturens årlige undersøgelse, at danskerne bruger stadig mindre tid på at lave mad derhjemme. Omkring en tredjedel af alle danskere bruger nu mindre end et kvarter på at lave middagsmad – og det er vel at mærke de dage, hvor de rent faktisk laver mad. Dagene, hvor middagen består af takeaway, færdigretter eller indtages på restaurant, er ikke med i undersøgelsen.

Et kvarter! Glem simre-retterne og det hjemmekogte syltetøj, det er ikke engang nok til at koge lidt mellemstore kartofler.Og hastigheden stiger stadig – dette efterår introducerer Aarstiderne en måltidskasse, hvor det kun tager ti minutter at lave middagen.

Det er en deprimerende og trist statistik.

mr

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce