Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Linda Suhr
Foto: Linda Suhr

»Folk i den gastronomiske branche er nysgerrige på vores mjød, og de ved, at Rytzebækgaard står for en høj grad af kvalitet. Derfor møder de os med samme seriøsitet, som gør, at det også kun er de bedste gulerødder, der rammer deres køkkenborde«, siger Kirsten Rohde (i hvide bukser).

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Annemarie og Kirsten vil brygge mønsk mjød i verdensklasse

Klinger mjød af solide lerkrus og vikingedruk i dine ører? Den forestilling vil brygmester Annemarie Hartvig Jensen og æbleavler Kirsten Rohde Jensen gerne rykke ved; de vil nemlig løfte den gyldne drik til michelinniveau.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hjemme i garagen hos Annemarie Hartvig Jensen står to paller med slanke bordeauxflasker, der lige er ankommet fra Frankrig. Det er snart tiden at tappe det allerførste parti mjød på mikrobryggeriet Underfundig, som lige nu holder til her i Frederiksberg-villaens kælder.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden