0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

En ispind kommer ikke længere bare fra kioskens fryser. I dag bliver den håndlavet og overtrukket med chokolade på stedet, som man kan få hos Hansens Pops & Icecream i Tivoli.

Salget af dyre luksusis boomer: »Det hele skal helst se lidt deformt og meget hjemmelavet ud. Den får ikke for lidt«

Salget af supermarkedets dyre is boomer. Det samme gør salget af luksusispinde, hvor det ypperste denne sommer er is, der bliver hånddyppet i chokolade på stedet. Vi har fået en stor forkælelsesøkonomi, siger trendekspert.

FOR ABONNENTER