Naturli’s plantefars ’Hakket’ er på et år blevet både populært og kontroversielt, og ordet ’plantefars’ er for alvor blevet en del af det danske sprog. Her serveret i en burger med <vegansk mayo og vegansk ost.
Foto: Jens Dresling

Naturli’s plantefars ’Hakket’ er på et år blevet både populært og kontroversielt, og ordet ’plantefars’ er for alvor blevet en del af det danske sprog. Her serveret i en burger med

Firmaet der vil være det nye Tesla for plante-kød og havremælk

Det lille firma Naturli’ har med deres plantefars ændret vores kødvaner. Nu går de til angreb på industrien med erstatninger til kylling, mælk og pølser. For der er ingen fremtid i kød, benzin og cigaretter, siger ledelsen, der i øvrigt ikke spiser kød.

FOR ABONNENTER

Vi vil være Elon Musk for plantebaseret mad. Vi kunne kalde os selv for Musk-food!«, siger Jan Lund, innovationschef i Naturli’, og griner inde bag fuldskægget.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce