Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jean-philippe Ksiazek/Ritzau Scanpix
Foto: Jean-philippe Ksiazek/Ritzau Scanpix

Kenneth Toft-Hansen i midten, til venstre den svenske kok Sebastian Gibrand, der blev nummer to og til højre den norske bronzevinder Christian Andre Pettersen

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Verdens bedste kok: »Da Norge så får bronze, tænkte jeg, at vi nok fik sølv. Det ville også være godt«

Kenneth Toft-Hansen vandt guld i Bocuse d’Or. Selv turde han ikke tro på det, før han blev udråbt som vinder.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Onsdag var Kenneth Toft-Hansen fortrøstningsfuld, da han havde afleveret sit eget bidrag i Bocuse d’Or på konkurrencens første dag, hvor de første 12 kokke var i sving. Det var gået godt, han og assistenten Christian Wellerdorf havde ramt deres topniveau.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden