Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Forbrugerne skal i stigende grad selv vurdere, om maden er frisk. Så kan vi forebygge madspild. Her tjekker Michael René, lektor i fødevarevidenskab, et køleskab hos en tilfældig børnefamilie for om varerne indeholde skimmelsvamp.
Foto: Daniel Hjorth

Forbrugerne skal i stigende grad selv vurdere, om maden er frisk. Så kan vi forebygge madspild. Her tjekker Michael René, lektor i fødevarevidenskab, et køleskab hos en tilfældig børnefamilie for om varerne indeholde skimmelsvamp.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nye datomærker på vej: Sådan ved du, om maden er frisk

Nu skal der stå ’Ofte god efter’ i stedet for ’ bedst før’ på madvarer for at begrænse madspild. Her er de gode råd til at genkende den gode mad, og smide den knap så friske ud.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Smør, mælk, brød og øl er blandt de varer, som du fremover vil kunne finde med datomærkningen ’ofte god efter’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden