Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Alt-i-ét kontor.
Foto: PR

Alt-i-ét kontor.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er møblerne, der kan skabe rum på ingen plads

Multifunktionelle møbler og interiør designet til det lille hjem kan hjælpe med at udnytte hver en kvadratmeter af kollegieværelset eller den minimale toværelses.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst


Omrokering
Sovesofaen er en klassiker for folk, der skal prøve at indrette soveværelse og stue i ét, men der er ingen grund til at investere i en klodset udgave, som man sjældent får pakket sammen efter brug. Danske Innovation har skabt sovesofaen Puzzle, der ved at justere på ryglænet hurtigt kan gå fra sofa til seng og omvendt. Sofaen fås med flere betræk og måler 110 x 200 cm i udslået tilstand.

Innovation Puzzle Z20 sovesofa 3.720 kroner Nærmeste forhandler på innovationliving.com


Højdespringer
Det kan være svært at finde plads til flere borde i en etværelses lejlighed. Et bord som det viste fra Add-Interiors, der kan indstilles i højden og dermed bruges som både sofabord og spisebord, kan derfor være en god investering. Add-Just kan indstilles i tre højder på henholdsvis 39, 45 og 47 cm og er udstyret med en bordplade på 40 x 120 cm.

Add-Just sofabord 4.800 kroner Nærmeste forhandler på addinterior.dk


Lag på lag
Pladsoptimering er det evige mantra i den lille lejlighed, og det gælder også bag skabslåger og i skuffer. Overvej at investere i skuffeinddelere eller stabelbare bokse, der kan sætte lidt skik på de mange opmagasinerede ting. Her er det en serie af stabelbare køkkenbeholdere fra Stelton, der findes i flere forskellige størrelser beregnet til forskellige typer af fødevarer.

Stelton RIG-TIG stabelbare bokse fra 49,95 kroner stykket Nærmeste forhandler på rig-tig.dk

LÆS OGSÅ

Udnyt loftet
Loftet rummer masser af uudnyttede kvadratmeter, og prøver man at tænke i tredimensionelle løsninger, kan der være masser af plads at hente i højderne. Hvorfor ikke vælge at fastmontere stumtjeneren i loftet og spare gulvpladsen? Her er det en stumtjener fra Designertorvet, der hænges i en krog i loftet. Stumtjeneren er fremstillet i træ og metal og måler 170 cm.

Hængende stumtjener 299 kroner hos Designertorvet designertorvet.dk


Gem rodet
Bunker af papirer, magasiner, fjernbetjeninger og andre løsdele har det med at samle sig i kroge, på hylder og borde. Gem det væk i møbler med skjult opbevaring som en puf eller et sofabord. Bolias Bowl sofabord er måske ikke det billigste på markedet, men opbevaringsrummet under låget med fire separate rum gør det nemt at sætte rodet i system. Måler 39 cm i højden og 90 cm i diameter. Fås i tre varianter.

Bolia Bowl Sofabord 8.999 kroner Nærmeste forhandler på bolia.dk

Ophængt

Find inspiration i fars værksted, hvor værktøjet skal være nemt at få fat i og fylde minimalt. En hulplade i køkkenet kan sætte skik på køkkengrejet, stegepanderne, og hvad der ellers kan hænges på kroge og placeres i krogophængte kurve og bøtter. Metalpladerne kan købes i de fleste byggemarkeder og leveres ofte med kroge. Her er det en værktøjsvæg fra Harald Nyborg med 25 kroge, 3 værktøjsholdere og 4 boksskuffer.

Værktøjsvæg 149 kroner hos Harald Nyborg Nærmeste forhandler på harald-nyborg.dk


Ekstra bordplads
Er køkkenbordspladsen trang, kan man tage et ekstra bord til hjælp – et bord, som vel og mærke er mobilt og nemt kan bruges i andre situationer som afsætningsbord eller serveringsvogn. Her er det et rullebord fra Ikea i massiv eg. Rullebordets to hylder kan justeres, så pladsen under bordet kan tilpasses efter behov. Måler 90 cm i højden og henholdsvis 43 og 44,5 cm i bredden og dybden.

Ikea Stenstorp rullebord 929 kroner Nærmeste forhandler på ikea.dk


Alt-i-ét kontor
Blot 0,09 m{+2} fylder det sammenklappelige skrivebord Flatmate i dybden i lukket tilstand. Skrivebordet, der er fremstillet af melaminbelagt birketræ, har plads til opbevaring bag klappen på justerbare minihylder og i det flade, aflange rum i skrivebordets understel. En integreret strømforsyning gør det nemt at oplade computer, telefon eller tablet uden at skulle tænke i forlængerledninger. Fås i flere farver.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Flatmate skrivebord 7.920 kroner hos Small Rooms smallrooms.dk

Skjul skoene
En bunke af sko ved hoveddøren hverken pynter eller skaber godt overblik over udvalget af fodtøj. En skoreol kan være løsningen, men selv sådan en kan fylde en del i landskabet. Ellos synes at have fundet en mere pladsbesparende model i form af det viste skostativ, der kan hænges på døren eller fastmonteres på væggen. Måler 160 x 52 cm.

Skoopbevaring til dør 499 kroner hos Ellos ellos.dk

Byggeklodser

Behovet for hylder og reoler ændrer sig med tiden, og har man ikke plads til at udvide med hele reoler, kan man i stedet tænke i byggeklodssystemet, hvor en reol kan udvides med flere sektioner og hylder. Her er det Add-on systemet fra Add-interior, hvis moduler stables oven på hinanden efter behov. Elementerne kan desuden bruges som sofabord, bænke/skamler og tv-møbel. Fås i flere træsorter.

Add-on reolsystem fra 1.360 kroner per modul Nærmeste forhandler på addinterior.dk

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden