Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
JONAS PRYNER ANDERSEN
Foto: JONAS PRYNER ANDERSEN

forgæves. Masser af kunder hos YouSee og TDC har forgæves forsøgt at slippe for et nyt strafgebyr ved at tilmelde sig E-Kommunikation.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tilmelding til TDC's og YouSee's digitale post koksede

Masser af kunder blev smidt af under forsøg på at undgå strafgebyr.

Nettet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

YouSee og TDC vil den 1. juli indføre et gebyr på 29 kroner om måneden for hvert selskab, hvis man fortsat vil modtage regninger og andre meddelelser fra selskaberne med traditionel post.

Gebyret kan på den måde ende på 696 kroner om året, og det får tusinder af kunder til at forsøge at tilmelde sig selskabernes nye digitale post-system, E-Kommunikation.

Men de mange, der forsøgte at slippe for gebyret ved at melde sig til i weekenden, blev skuffede, for tilmeldingssiden var nede i weekenden på grund af to forskellige fejl, fortæller TDC's pressechef Ib Konrad Jensen.

LÆS ARTIKEL

I første omgang smed siden ved en fejl alle de kunder af, som ikke i forvejen stod registreret med en emailadresse hos YouSee eller TDC, selv om de fulgte den vejledning, som var sendt ud til kunderne i et papirbrev.

Efter at den fejl var rettet, skete der i anden omgang en fejl med håndteringen af databasen, som kunderne imidlertid oplevede på samme måde: De blev smidt af under forsøget på at tilmelde sig.

»Vi oplevede det i form af henvendelser på vores Facebook-side fra kunder, som i løbet af weekenden forgæves forsøgte at melde sig til. Og dem var der en del af«, siger Ib Konrad Jensen, der tilføjer, at tilmeldingssiden skulle fungere nu.

Hverken TDC eller YouSee vil sige noget om, hvor mange, der er tilmeldt E-Kommunikation nu, eller hvor mange tilmeldinger, man forventer. Derfor heller ikke, hvor mange man forventer vil blive fritaget for gebyret og alligevel modtage papirpost fra selskaberne fremover.

De fleste af YouSee's 1,2 millioner kunder skal tilmelde sig, med mindre de betaler for deres tv-signal gennem en antenneforening, og hos TDC er det især bredbåndskunder og cirka 200.000 TDC TV-kunder, der skal tilmelde sig for at slippe for gebyret.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden