Den færdigblandede æblegløgg kan med fordel krydres yderligere, mener dommerne, hvis man da ikke vil tilberede sin egen.
Foto: Nadia Mathiasen

Den færdigblandede æblegløgg kan med fordel krydres yderligere, mener dommerne, hvis man da ikke vil tilberede sin egen.

Forbrug

Test af æblegløgg: Vi savner smagen af jul

Kanel er ikke nok til at forvandle en æblemost til gløgg, mener Politikens dommere, der savner julens krydderier i de testede æblegløggvarianter, som også er alt for dyre.

Forbrug
FOR ABONNENTER

Smagen af jul er en sammensat størrelse, som måske kan være svær at sætte en opskrift på. Men vi genkender den, når den er der. Desværre er den der ikke i de seks varianter af æblegløgg, som Politikens to testdommere har smagt. De savner nelliker, stjerneanis, ingefær, kardemomme. Men én ting savner de ikke:

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce