0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af æblegløgg: Vi savner smagen af jul

Kanel er ikke nok til at forvandle en æblemost til gløgg, mener Politikens dommere, der savner julens krydderier i de testede æblegløggvarianter, som også er alt for dyre.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

Den færdigblandede æblegløgg kan med fordel krydres yderligere, mener dommerne, hvis man da ikke vil tilberede sin egen.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Smagen af jul er en sammensat størrelse, som måske kan være svær at sætte en opskrift på. Men vi genkender den, når den er der. Desværre er den der ikke i de seks varianter af æblegløgg, som Politikens to testdommere har smagt. De savner nelliker, stjerneanis, ingefær, kardemomme. Men én ting savner de ikke:

»Jeg kan kun smage kanel. Hvor er ingefæren? Stjerneanis? Det mangler de allesammen. Kan man overhovedet kalde det gløgg uden smagen af de krydderier? Jeg forstår det faktisk ikke«, lyder det fra testdommer, kok, kogebogsforfatter og opskriftudvikler Sandra Leigh Draznin.