0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nyt studie: Visse kræftformer ses sjældnere blandt folk, der spiser meget økologisk

Økologisk kost har indflydelse på to kræftformer, viser fransk studie. Ifølge Kræftens Bekæmpelse skal konklusionerne tages med et gran salt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jan Dagø
Foto: Jan Dagø

Danskerne er et af de folkdefærd, der bruger flest penge på økologisk mad, og forbruget er stigende. Her er gartner Chris Russell i den økologiske grønkåls mark. Arkivfoto.

Sundhed