Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Morten Lau-Nielsen
Arkivfoto:: Morten Lau-Nielsen

Økologisk opdrættede dyr har bedre plads.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klarlunds klumme: Økologisk mad eller nok til alle

I et klimaperspektiv er det vigtigere, hvad vi spiser, end hvordan fødevarerne er produceret.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Økologi er et af vor tids trylleord. Hvis nogen siger, vis mig dit køleskab, skal det gerne bugne af økologi. Men økologiske fødevarer er næsten altid dyrere og ser ikke altid mest indbydende ud. Så selv om jeg gerne ville brande mig med øko, må jeg indrømme, at der også er konventionelle fødevarer i mit køleskab.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden