0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

Manden bag kæmpe sundhedsplan: »Det her tænder en ild i mig«

Interview. Novo Nordisks topchef Lars Fruergaard Jørgensen drømmer sammen med resten af den danske life science-industri om verdens bedste behandling af kronisk sygdom, som kan blive det næste vindmølleeventyr.

FOR ABONNENTER

Forestil dig en verden, hvor borgere med svær overvægt, type-2 diabetes, sindslidelser, hjerte-kar-sygdom eller gigt så tidligt som overhovedet muligt bliver opdaget af en læge, så sygdomme ikke når at ødelægge kroppene og medføre yderligere følgesygdomme.

Forestil dig en verden, hvor den kronisk syge mødes af et sammenhængende sundhedsvæsen, hvor patientrejsen fra tidlig opsporing, hurtig udredning og til verdens bedste tværfaglige kronikerbehandling, medicinsk såvel som ikke-medicinsk, er strømlinet, effektiv og med en række patientrettigheder, som det kendes fra de effektive kræftpakkeforløb.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

    Alt om Corona­virus

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts