0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Man kan altså godt spise sundt uden at spise makrel i tomat

Bente Klarlund Pedersen svarer på sundhedsspørgsmål. Denne gang handler det om fede fisk.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Per Folkver
Arkivfoto: Per Folkver

Hellefisk indeholder også omega-3, ligesom makrel.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Helle Aggerbeck: Som så mange andre spiser jeg omega-3-kapsler ud fra den betragtning, at det ikke kan gøre skade og måske gøre noget godt. Jeg spiser også fisk, gerne som snack hver dag, men selvfølgelig spiser jeg i forhold til omega-3 helt forkerte fisk. Jeg spiser surimi, laks, torsk, tunge, tun og den slags. Men jeg kan altså ikke få de lovpriste sild og makrel ned – slet ikke makrel i tomat. Hvad gør jeg?


Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce