0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Test: Færdiglavede boller i karry imponerer dommere

Du kan trygt sætte tænderne i testvinderen, der er frisk og har et lavt saltindhold. Ernærings-eksperten er positivt overrasket, da han skal vurdere sundhedsværdien af seks forskellige færdig-lavede boller i karry.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

De færdige retter af boller i karry er en favorit i mange børnefamilier.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når ulvetimen står for døren, vælger stadig flere af os at putte en færdigret i ovnen. Boller i karry er en af børnefamiliernes favoritter, og på blot fem år er salget af den færdiglavede slags fordoblet, viser tal fra Coop Analyse.

»Det er de ferske færdigretter, der får salget til at eksplodere. For få år siden var en færdigret sådan en rulle med for eksempel forloren hare. Rullen kunne holde i en måned i modsætning til de friske retter, der holder sig i højst en uge«, siger Lars Aarup, analysechef hos Coop.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce