Når ulvetimen står for døren, vælger stadig flere af os at putte en færdigret i ovnen. Boller i karry er en af børnefamiliernes favoritter, og på blot fem år er salget af den færdiglavede slags fordoblet, viser tal fra Coop Analyse.
»Det er de ferske færdigretter, der får salget til at eksplodere. For få år siden var en færdigret sådan en rulle med for eksempel forloren hare. Rullen kunne holde i en måned i modsætning til de friske retter, der holder sig i højst en uge«, siger Lars Aarup, analysechef hos Coop.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind