Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Der er forskel på mælk, når det gælder om at lave en flotteste skum til kaffen.
Foto: Peter Hove Olesen

Der er forskel på mælk, når det gælder om at lave en flotteste skum til kaffen.

Test

Test: Specialmælk laver den bedste mælkeskum

Mange leger barista derhjemme, men hvilken mælk er bedst til at lave det eftertragtede mælkeskum? Politiken har testet seks forskellige mælks skummeevne.

Test
FOR ABONNENTER

Selv om mælkeskummeren har mere end 20 år på bagen, er den først de senere år blevet allemandseje. Den startede sin vej mod de danske køkkener allerede i 1990’erne, da vi begyndte at drikke caffe latte af store gennemsigtige glas, og den flyttede hurtigt fra cafeerne og ud i specialbutikkerne.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce