Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Der er forskel på mælk, når det gælder om at lave en flotteste skum til kaffen.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: Specialmælk laver den bedste mælkeskum

Mange leger barista derhjemme, men hvilken mælk er bedst til at lave det eftertragtede mælkeskum? Politiken har testet seks forskellige mælks skummeevne.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Selv om mælkeskummeren har mere end 20 år på bagen, er den først de senere år blevet allemandseje. Den startede sin vej mod de danske køkkener allerede i 1990’erne, da vi begyndte at drikke caffe latte af store gennemsigtige glas, og den flyttede hurtigt fra cafeerne og ud i specialbutikkerne.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jon Lund

Kør på to hjul rundt til Bornholms skjulte perler