0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Dyr bøffelmozzarella scorer topkarakter

Det behøver ikke koste dig mere end seks kroner at parre sommerens tomater med frisk mozzarella. Men betaler du det tredobbelte, får du en ost, som smager markant bedre, viser Politikens blindtest.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

De testede mozzarellaer ligner hinaden, men varierer meget i smag.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der ligger seks hvide kugler på hver sin tallerken og skinner vådt. Én er lidt mere oval, to har et let gulligt skær. Andre er kridhvide. Derudover ligner de hinanden til forveksling, indtil Politikens to testdommere skærer dem over: »Det er altid spændende at se, hvordan de ser ud indeni«, siger testdommer og kok Christine Bille Nielsen. Hun skærer, mens hun har øjnene helt nede i sit objekt.

Imens er dommerkollega og sensoriker Michael René trådt helt hen til vinduet med en anden overskåren ostekugle på en tallerken, som han løfter op foran øjnene.