0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Den dyreste granola er bedst og smager af eksotiske Californien

Salget af granola er tredoblet på tre år. Men den søde honningristede mysli bør være en luksus på linje med dessert, mener ernæringsekspert.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Granola kommer fra USA og er de senere år blevet meget populær.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Granola er som regel noget så simpelt som honningristet mysli, men for Lørdagslivs to smagsdommere emmer navnet også af eksotiske Californien.

»Jeg forestiller mig, at en skøn madmor står og laver denne her på sin californiske farm. Der er meget sjæl i den – den virker ægte, ærlig og økologisk«, siger kok Max Krog Vestdam, da han smager den variant, der bliver kåret som testvinder i blindsmagningen af seks forskellige af slagsen. Og det er ikke helt skudt ved siden af, for Grøds granola er både 100 procent økologisk og uden tilsat sukker. Og der er en rigtig god grund til, at den bedste granola kobles sammen med eksotiske Californien, fortæller madhistoriker Caroline Nyvang:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.