Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

De to skoleelever Cecilie Reumert Reffs og Cirkeline Mauritzen Gudiksen har rugbrød i deres madpakker hver dag.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test af friskbagt rugbrød: Brød fra supermarkedet er lige så godt som luksusrugbrødet og koster det halve

Med luksusbrødbølgen er danskernes hang til friskbagt rugbrød vokset. Men du får ikke bedre håndværk og kvalitet i Lagkagehuset end i Bilkas bageri, viser Politikens test. Så du kan lige så godt spare det halve.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Er du typen, der går i en af de kendte bagerkæder og køber dit friskbagte rugbrød, når det skal være ekstra lækkert? Det kan du lige så godt lade være med. For du kan få samme gode smag, skorpe og konsistens hos supermarkedernes bagere – bare til den halve pris.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden