Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Magnus Wennman//Aftonbladet
Foto: Magnus Wennman//Aftonbladet

Mareridt. Tamam, 5 år. Azraq, Jordan. Tamam er bange for sin pude. Hver aften når det er sengetid, kommer tårerne frem. Luftangrebene i hjembyen Homs kom som regel om natten, og selv om hun har sovet andre steder i næsten to år, kan hun stadig ikke forstå, at det ikke er puden, der er farlig. (Billedtekst fra udstillingen)

Foto
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Når børn bliver bange for deres hovedpuder

Interview. Hvad gør det ved børn at opleve krig? Den svenske fotograf Magnus Wennman har taget billeder af flygtningebørn til udstillingen ’Där barnen sover’ – dér hvor børnene sover. Vi har talt med ham.

Foto
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Walaa på fem år er bange for sin hovedpude, for raketangrebene kom jo som regel om natten, når Walaa skulle sove. Om dagen bygger hendes mor et lille hus af puder, så Walaa kan lære, at det ikke er dem, der er farlige. En hovedpude, der burde være noget trygt og blødt, er i stedet blevet synonym med fjenden for en lille syrisk pige. Og selv om hun er kommet i sikkerhed for raketterne i en flygtningelejr i Libanon, hænger frygten ved.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden