0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Årets Pressefoto 2014. Politikens fotograf Martin Lehmann fulgte Rose, fra hun kom til verden - til hun forlod den. Hun blev født med et halvt hjerte og blev fem år. Foto: Martin Lehmann

I dag kåres Årets Pressefoto: Her er vinderne af Årets Pressefoto gennem mere end 40 år

Fra jordskælv over danske politikere - til historien om Rose på fem år, der døde af en hjertefejl. Se samtlige billeder, der har vundet prisen 'Årets Pressefoto' - fra det allerførste i 1974 til i dag.

FOR ABONNENTER

Det er den største og mest prestigefulde fotokonkurrence herhjemme. Hvert år deltager mellem 2.000 og 3.000 billeder i konkurrencen Årets Pressefoto, der arrangeres af Pressefotografforbundet.

Stillfotografierne konkurrerer inden for flere genrer - blandt andet 'Årets udlandsreportage', 'Årets danske hverdagsbillede' og 'Årets portræt'. Men ét billede kåres på tværs af alle kategorier, nemlig dét juryen udnævner til at være Årets Pressefoto, det bedste pressebillede taget det forgangne år.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere