0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Fanget af at fange

Pokémon Go har ændret gadebilledet. Måden, folk står på, går på og tænker på. Den indforståede verden har 30 millioner brugere, og i dag bruger folk mere tid på fangelegen end på Facebook.

FOR ABONNENTER

Et par hundrede mennesker vandrer rundt i Bibliotekshaven i København. Der er stille. Nogle steder samles små grupper. Andre går alene. Alle har øjnene låst til skærmen på deres telefon. Langsomt begynder enkelte at gå mod udgangen. Snart vender flere sig, og med et er hele menneskemængden i bevægelse. Alle går i samme retning. Det ligner et stadion, der er ved at blive tømt efter en fodboldkamp.

Ved udgangen mod Christiansborg dannes en flaskehals, og folk begynder at trippe utålmodigt. »Hvad er det?« spørger en ung mand uden at løfte blikket fra telefonen. Et sted i flokken kommer svaret: »Jeg ved det ikke, men det må være noget godt«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden