0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Joakim Eskildsen
Foto: Joakim Eskildsen

Madai Nunez og hendes otteårige nabo Amy bor i et motel for gæstearbejdere i Fresno, California. Om dagen, når de voksne arbejder i markerne for 8 dollars i timen, er der roligt ved motellet, men aftenerne er præget af mændenes druk og slagsmål. Prostituerede lægger også vejen forbi.

»Måske kan vi se os selv i den samme situation«

Hver sjette amerikaner er fattig. Eller mere end 46 millioner. I verdens stærkeste økonomi. Men hvem er de? Den danske fotograf Joakim Eskildsen rejste til den amerikanske bund - ikke for at stille skarpt på selve nøden, men på de mennesker, der lever i den.

FOR ABONNENTER

Klokken er 5 om morgenen i Fresno County i Californien, noget af USA’s mest frugtbare landbrugsland, og de første fattige har allerede stillet sig op i madkøen.

Selv her i dalen, hvor mere end halvdelen af landets frugt og grønt bliver dyrket, må de mange underprivilegerede være tidligt på stikkerne, hvis de vil have fingre i dagens nødhjælpsrationer. Ellers må de gå tomhændede hjem.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Læs mere