0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Phillipo Mussaja Gyagenda
Foto: Phillipo Mussaja Gyagenda

»... men det bedste billede tog Phillipo på 12 år«

Nogle gange må man bare erkende, at andre er bedre end én selv. Okay, det ER selvfølgelig en anelse surt, når man er fotograf på Politiken og får baghjul af en 12-årig dreng, der aldrig har haft et kamera i hænderne før.

FOR ABONNENTER

Anders Rye Skjoldjensen er en dygtig fotograf. Han har arbejdet på Politiken siden februar sidste år, og for nylig var han i Uganda med journalist Kim Faber for at fotografere til en serie artikler om landet, hvor 30.000 stadig dør af aids hvert år. Stærke, billedmæssigt udfordrende historier - blandt andet om Esther, som Politiken har fulgt i 13 år, og om Juanita, der er sygeplejerske, og hendes helt almindelige arbejdsdag med cancer, aids og koldbrand.

Ikke for at prale - ikke mere end højst nødvendigt i hvert fald - men her på adressen syntes vi, at det gik ret godt. For os var det svært at se, at man kunne komme hjem med meget bedre billeder end dem, Anders tog.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere