0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Espergærde Pudse- og Klipfiskelaug må ifølge deres egne vedtægter højst bestå af 20 medlemmer. Nye medlemmer skal rekrutteres fra EIF, EIF’s venner, Gymnastikforeningens Bassehold eller Husholdningsforeningens madhold for mænd. Man skal indstilles af mindst fem fra lauget og derudover bestå en pudseprøve, spise klipfisk og drikke en skibsøl.

Hvert år mødes 20 modne mænd i Espergærdehallens gamle cafeteria for at hylde fortiden

Medlemmer af Espergærde Pudse- og Klipfiskelaug mødes hvert år en dag i november for at pudse pokalerne, som idrætsudøvere i Espergærde Idrætsforening gennem årene har erobret. Bagefter bliver der sunget, fortalt røverhistorier og spist klipfisk.

FOR ABONNENTER

Hvert år sidste fredag i november mødes 20 modne mænd i Espergærdehallens gamle cafeteria. Gennemsnitsalderen er på den gode side af 70.

Det er efterhånden mange år siden, den sidste cowboytoast blev langet over disken her i lokalet. Det er et rum, hvor tiden står stille. En slags museum for en svunden tid, hvor pokaler ikke var overdimensionerede trofæer i blik og plastik, som blev bestilt hjem på internettet – de pokaler bor andre steder i byen nu.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts