0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Indtil i torsdags havde knap 13.000 borgere været igennem drive-in-testcenteret på parkeringspladsen foran sygehuset i Kolding siden åbningen.

Corona drive-in: Til test på hjul

Udbygningen, der er skudt op på parkeringspladsen ved Kolding Sygehus den seneste tid, er ikke af den normale tilbygningstype. Siden 13. marts er flere og flere store hvide telte kommet til i takt med, at myndighedernes teststrategi er blevet ændret og intensiveret. Teltene er bemandet af læger, paramedicinere, sygeplejersker, medicinstuderende og andre sundhedsfaglige medarbejdere, der har fået et lynkursus i at teste for covid-19.

FOR ABONNENTER

For at kunne passere hjemmeværnsfolkene, der holder styr på logistikken på området, og få lov at trille sin bil ind i et af de spor, der fører op til test-teltene, skal man have en henvisning fra egen læge.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts