Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lars Hansen
Foto: Lars Hansen

Margrethe Vestager blev i 1993 (organisatorisk) landsformand for Det Radikale Venstre i en alder af 25 år. Hun bestred posten frem til 1997, hvor hun blandt andet arbejdede på at styrke medlemsdemokratiet.

I morgen har Vestager måske skrevet sig ind i historien med toppost: Her er hendes karriere i billeder

Torsdag sætter EU-lederne muligvis navn på den nye formand for EU-Kommissionen. Margrethe Vestager kan blive den første dansker på posten.

FOR ABONNENTER

Margrethe Vestager er nået længere i politik end de fleste, siden hun som 25-årig i 1993 blev den yngste landsformand for Det Radikale Venstre nogensinde.

Politiken har her samlet en række billeder fra Margrethe Vestagers politiske karriere, der blandt andet tæller ministerhverv under Poul Nyrup Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt og senest konkurrencekommissær i EU, hvor hun har gjort det så godt, at hun nu er i spil til posten som formand for EU-Kommissionen, som der måske - måske ikke - bliver sat navn på i aften eller i morgen, når EU's stats- og regeringschefer mødes i Bruxelles.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden