0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tacos, helstegt lam og nitrogen-is: Nu løfter Haven Festival sløret for årets madprogram

Claus Meyer og hans hold har nøje udvalgt, hvad man kan sætte tænderne i, når festivalen for anden gang vender tilbage til august.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Haven Festival/La Neta
Pr-foto:: Haven Festival/La Neta
Festivaler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Festivaler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mad og drikke er efterhånden blevet en lige så stor attraktion som musikken ved festivaler landet over, og det ved Haven udmærket godt. Derfor har Claus Meyer sammen med sit hold sammensat et sortiment, der kan få selv den kræsne festivalgæst til at svinge dankortet ved dette års madboder. Claus Meyer uddyber:

»Af nyheder på pladsen ser vi i år særligt frem til at præsentere det store grøntsagsværksted, Green Haven, Carsten Kysters andeburger med sprød Peking Duck, PMY-drengenes latinamerikanske hverdagsretter og noget af landets bedste Fish and Chips fra Hooked. Igen i år håber vi, at publikum også vil huske maden og øllet, ikke kun musikken«, siger han i pressemeddelelse.

Få Politiken leveret alle julehelligdagene

Få Politiken leveret hver søndag i en måned + alle julehelligdagene. Du får 8 aviser for 99 kr.

Kom i gang med det samme

Annonce