0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tivolis nye hotel serverer Danmarks vel nok dyreste bruschetta

Tivoli Brasserie leverer en menu uden den store kvalitets- eller retningssans.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Per Folkver
Foto: Per Folkver

Restauranten Tivoli Brasserie (beliggende i Tivoli Hotel) formår desværre slet ikke at levere varen. Maden er mangelfuld og uden personlighed.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tivoli Hotel byder dig og din familie velkommen på det storslåede tematiserede Tivoli Hotel med spændende associationer til Tivoli – Danmarks kendte forlystelseshave«.

Sådan indledes hjemmesiden til den nye, store hotelsatsning Tivoli Hotel i afsnittet ’Tivoli Hotel Family’. Hotellet er et meget konceptueret et af slagsen, og hist og her dukker en lampe eller en udsmykning op, som man kender fra den gamle have.

Men konceptet virker dog gennemgående som en noget tynd Tivoli-fernis lagt uden på et forholdsvis gennemsnitligt moderne hotel uden den store personlighed. Jeg ville i hvert fald tro, at man kunne få mere ud af slægtskabet med et ærkekøbenhavnsk forlystelsesikon som Tivoli.

Blottet for personlighed
Og så er der restauranten. Der er faktisk to; Sticks‘n’Sushi er rykket ind på øverste sal i den såkaldte Skybar. Men denne aften gjaldt det hovedrestauranten, Tivoli Brasserie. Det er et stort lokale med bar og mange pladser, man træder ind i. Restauranten skulle være i stand til at bespise over 400 mennesker – og det er jo imponerende i sig selv.

Kortet virker, som om man har forsøgt at ramme så stor og gennemsnitlig en målgruppe som overhovedet muligt – hvorved man har indskrevet sig i den lange triste hotelkøkkentradition, der er fuldkommen blottet for personlighed og retning.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts