0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ny restaurant kan godt score bedre

Jens Vestergaard fremstiller igen rustik mad til overkommelige priser.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mêlées tatar røres af chefen Jens Vestergaard selv og serveres med rød vintersalat. Men som flere af de rustikke retter var den ikke helt i skabet. Foto: Joachim Adrian

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi var en del på Østerbro, der beklagede, at Jens Vestergaard ville en tur ud at rejse med familien, hvorfor han lukkede og solgte sin lille restaurant Luns i Øster Farimagsgade.

Men Jens kan vist ikke holde sig borte fra kamppladsen i køkkenet, hvad han understreger på Restaurant Mêlée sammen med kompagnonerne Dan Rauhe Christensen og Helge Sidor, der begge har været med i Luns i sin tid.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere