0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Luksusbistro er godt på vej til klassikerstatus

Rasmus Kjær leverer et sikkert og gedigent bistrokøkken på Skovshoved.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

På Skovshoved Hotel er der blandt andet Foie Gras, skank og syltede figner på kortet. Den og andre franske klassikere klarer luksusbistroen ganske godt. Foto: Jacob Ehrbahn

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I år er det seks år siden, det gamle Skovshoved Hotel genopstod i ny, lys og luftig stil, efter at parret Tofa og Ivan Nadelmann havde overtaget de mildt sagt nedslidte lokaler. Restauranten på hotellet blev ved samme lejlighed omdannet til et moderne luksusbrasserie, og den stil er blevet holdt gennem samtlige år.

Nu er der kommet en ny, stærk profil i køkkenet: Rasmus Kjær, der i en årrække havde restaurant Extra på skiftende adresser og derefter har kørt både catering og gourmetbutik foruden at have kokkereret mange delikate retter til magasinet Gastro.

Nu måtte Kjær tilsyneladende igen mærke presset fra sultne, ventende gæster i restauranten – og han har ved samme lejlighed banket et nyt kort sammen, der holder bistrostilen med nogle personlige detaljer undervejs.

Dyr drue
Restauranten ligner sig selv. Den for mange velkendte store glasveranda er der ikke blevet ændret på – og den enkle, frankofile brasserie-indretning i lokalerne heller ikke.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere