0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sublim restaurant serverer gourmetmenu til halv pris

Frederiksminde Hotel leverer en helstøbt gastronomisk oplevelse.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Valente
Foto: Ditte Valente

Toppræstation. Jonas Mikkelsen og Jesper Hedemann har skabt en forrygende toppræstation på restauranten i Præstø.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Frederiksminde er et smukt gammelt hus, der er bygget til det formål, det varetager i dag, nemlig at fornøje og rekreere folket. Bygget i 1870 blev det opkaldt efter Frederik VII, der var populær blandt håndværkerne, hvis forening stod bag byggeriet, så den gamle klosterhave fra middelalderen kunne bruges til alles glæde og fornøjelse.

I dag bestyres stedet af Silja Brenna, der gør et flot stykke arbejde, for at alle gæster føler sig forkælede og særlige, og det er nok de fleste af gæsterne, der vælger også at overnatte i et af de 20 fine rum, der hører til hotellet.

Tilbuddene er formet som forskellige former for ophold, (gourmetophold, weekendophold m.m.), men man kan også blot komme fra gaden og nyde enten en sansemenu eller en klassisk menu.

Med priser på næsten det halve af hovedstadens var det ingen tvivl om, at vi skulle prøve sansemenuen, der som begge menuer bliver indledt med en række små meget markante appetizere.

Fremragende vinmand
Det er Jonas Mikkelsen, der med en fortid på Kommandanten og Svinkløv Badehotel vil vise, hvad han duer til, og skabe forventning om, hvad vi kan regne med at få serveret. I de sidste varme solstråler på terrassen serverede Jesper Hedemann (tidligere Søllerød Kro) et herligt glas champagne til tre forskellige happere i sprød tekstur.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts