0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Smart italiener overbeviser ikke med kul-pasta og udkogt spinat

Nyåbnede Italian By Lantz famler i køkkenet, mens tjenerne famler med smartphones.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Italiensk. Det kolde kødbræt bestod bl.a. ordinær parmaskinke og søvnig roastbeef. Til gengæld havde den hjemmelavede pasta perfekt bid.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Tak for drinks, morfar!«, lød det på lysende kronjysk fra en blond pige, der sammen med resten af familien var på besøg hos bedstefar i Hellerup.

Han havde valgt det nyåbnede Italian By Lantz som udestue, for her kan man samles om cocktails, hvis ikke man har lyst til at spise.

Men morfar så ikke helt tilfreds ud, da han betalte regningen. Det var ikke den hellerupske stil, som han lignede en, der var vant til. Italian By Lantz ligger mellem de nyrige bodybuildere i Tuborg Havn og de aristokratiske seniorer i whiskybæltet, og det bærer restauranten præg af.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere