0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kong Hans går efter velsmag frem for vildskab

To anmeldere satte hinanden stævne på landets ældste gourmetrestaurant.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

historie. Kælderlokalet står stort set som det blev bygget på Kong Hans' tid(1455-1513), bare med ekstremt bløde duge og en lysestage på syre.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tidligere i år mistede Kong Hans Kælder sin 30 år gamle michelinstjerne.

Kong Hans, en institution i dansk gastronomi siden 1976, blev efter årtier i det højeste kulinariske luftlag sendt et niveau nedad.

Degraderingen kom efter en årrække, hvor stedets oprindelige franske grundtone blev udfordret af palæo-principper indført af den mangeårige køkkenchef Thomas Rode. En mand, der var blevet træt af, at brystvorterne hoppede, når han børstede tænder, og derfor bortviste hvidt brød og sukker fra menuen og skiftede det ud med en sundere, kulhydratfattig stenalderkost.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

  • Dirk Lammers/Ritzau Scanpix