0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Iskolde Torvehaller serverer sushi uden smag

Sushi Lovers demonstrerede, at sushi mister sin smag, når den er for kold.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det lykkedes mig at bo i Barcelona ad to omgange uden at fatte, at de bedste tapas fås på det store marked ved Ramblaen, La Boqueria.

Derinde ligger fisk og skaldyr i bjerge på is; friske grøntsager og frugt er stablet i pyramider ved siden af nødder, æg, pølser, skinker, olier, eddiker og ost af så god kvalitet, at mange af byens bedste restauranter køber deres råvarer på stedet hver morgen. Men de åbne tapasbarer på markedet har altid virket lidt snuskede med hæse stamkunder på høje barstole som pælesiddere over et hav af cigaretskod.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts