0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fordansket fransk bistrokøkken redder sig hjem på dessert og grød

Aarhus-bistroen Pondus imponerer, når der ikke går for meget råkost i den.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Hans Christian Jacobsen
Foto: Hans Christian Jacobsen

Berøringsangst. På Substans' uhøjtidelige lillebror spænder køkkenets lidt for ærbødige omgang med de danske råvarer ben for helhedsindtrykket

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bistrobevægelsen er stærkere end nogensinde, og i de seneste år har flere gourmetrestauranter udvidet med mere afslappede spisehuse, hvor man kan spise billigere og enklere mad, der samtidig bærer moderskibets signatur som kvalitetsstempel.

I København har Retour født en Pluto og Kadeau en Pony, og i løbet af 2014 åbner en hverdagsversion af AOC og Uformel fra holdet bag Formel B.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere