0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Seks hjerter til Kadeau: Her smager selv grankogler fantastisk

Restaurant Kadeau har som ingen anden dansk restaurant en evne til »at dyppe naturen i fremkaldervæske«, skriver Joakim Grundahl.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Naturlig. Kiks med spæde syltede grankogleskud, hyldeblomst og molboøsters.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tænk, at en af de største madoplevelser, jeg har haft i lang tid, er en grankogle. Godt nok var den plukket som spæd og syltet, så den afslørede nye sider af sig selv. Men stadigvæk. Det var en helt almindelig grankogle fra en rødgran.

Det er vildt at spise på Kadeau.

Ikke i betydningen, at man føler sig gastronomisk gennempryglet, når man forlader den københavnske toprestaurant. For udtrykket er tyst og subtilt, når de tre bornholmere Magnus Høegh Kofoed, Nicolai Nørregaard og Rasmus Kofoed omsætter inspirationen fra hjemstavnens natur til kogekunst af international topklasse.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce