Tænk, at en af de største madoplevelser, jeg har haft i lang tid, er en grankogle. Godt nok var den plukket som spæd og syltet, så den afslørede nye sider af sig selv. Men stadigvæk. Det var en helt almindelig grankogle fra en rødgran.
Det er vildt at spise på Kadeau.
Ikke i betydningen, at man føler sig gastronomisk gennempryglet, når man forlader den københavnske toprestaurant. For udtrykket er tyst og subtilt, når de tre bornholmere Magnus Høegh Kofoed, Nicolai Nørregaard og Rasmus Kofoed omsætter inspirationen fra hjemstavnens natur til kogekunst af international topklasse.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind