Den store historie om kokken Wassim Hallal har de seneste år været, at hans restaurant Frederikshøj ikke har gjort sig fortjent til Michelins anden stjerne.
At Wassim må nøjes med at pudse sin ene stjerne, mens han med tårer i øjnene går rundt i de enorme Michael Kvium-udsmykkede lokaler og skuer ud over Aarhus Bugt.
En anmelder i et konkurrerende dagblad har sågar beskrevet, at »michelinskuffelsen klæbede til tallerkenen«. Det er tilsyneladende ikke nemt at være Wassim Hallal. Og vi var i tvivl om, hvorvidt vi skulle bære sørgekåbe ved ankomst.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her