0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmelderen anbefaler: Vild med italiensk antipasti? På Sønder Boulevard serverer de dem simpelt, friskt og pivbilligt

Den nye og tredje Osteria 16 på Vesterbro fokuserer på fisk som grundlaget i en billig antipasti-menu, hvor man i glimt kan smage storheden i de enkle råvarer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Osteria 16 Pesce har overtaget lokalerne på Vesterbro, hvor Pizzeria 54 - med de samme ejere - lå indtil for nylig.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I virkeligheden findes der måske ikke bedre mad end de italienske antipasti.

Sådan tænker jeg, hver gang jeg får dem serveret på den rigtige måde: Den milde saltning og den perfekte balance mellem frisk olie og citron i mange antipasti giver et næsten fersk udtryk, hvor råvaren får lov at skrue op for sig selv i en akustisk solo.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu