0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Forvirringen er total: Ny Vesterbro-bistro spiller på tung parisernostalgi, men hvordan hænger det sammen med druklegene i baren?

De franske retter på Bistro 1620 er fine, men ofte forglemmelige, og sammensuriet af fine dining-klientel og ølbællende gæster skizofrent.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Original siden 2020«, står der på Bistro 1620’s menukort. Bevares – man skal jo starte på et tidspunkt. Men ved første øjekast var det mere forvirring end originalitet, der slog mig.

Bistro 1620 spiller på tung parisernostalgi, med formelle tjenere med hvide skjorter, sorte veste og navneskilte. Her er udendørs caféborde a la parisienne og svungne bogstaver a la belle epoque. Maden er klassisk fransk med et par dyre afstikkere, mens der, netop de ved de udendørs caféborde, bliver lagt mere op til strandbarsdruk med et kækt drinkskort.

Jeg satte mig til rette ved præcis samme bord, som jeg sad ved, da jeg i efteråret anmeldte stedets forgænger, der kun kom til at ligge her en meget kort periode. Det skal ikke ligge Bistro 1620 til last. Alligevel kunne jeg ikke lade være med at spekulere over, at nogle adresser synes underligt forbandende. Den tanke kom igen, da tjeneren fortalte mig, at Bistro 1620 siden åbningen i marts allerede har måttet udskifte den landsholdskok med tung gourmeterfaring, der var en del af den oprindelige startopstilling. Svært.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter