0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Engang kørte hun partybus. Nu har hun skabt en sensation af en smørrebrøds-restaurant

Højtbelagt topklasse på den nye frokostrestaurant Carl Nielsen i København.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

En sildesymfoni med tre meget forskellige udtryk. Det er en overbevisende personlig fortælling, kokken på smørrebrødsrestauranten Carl Nielsen, Janus Udbjørg, præsenterer gæsterne for.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»I må undskylde, hvis jeg fumler lidt rundt i det. Jeg er ikke uddannet tjener«.

Lis Hartvig Holm lød ikke umiddelbart som en restauratør, der inden for få måneder har etableret Restaurant Carl Nielsen som en af byens bedste i frokostkategorien. Rygtet har spredt sig om de helt særlige smørrebrød, de serverer her i lokalerne fra 1716 i den ejendom ved Nyhavn, hvor den fynske komponist Carl Nielsen boede på tredje sal.

Hendes dialekt afslører, at hun er opvokset i Kolding. Der drømte hun som barn om at blive kok, men det er først nu i en alder af 57 år, at hun realiserer sin livslange drøm om at eje en restaurant.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts