0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Byen er blevet kaldt »Danmarks røvhul«. Men deres nye restaurant imponerer Politikens madanmelder

Kok Emilie Qvist Kjærgaard og restaurantchef Emma Milner sætter deres eget umiskendelige præg på Hanstholm Havn med deres pastelfarvede restaurant.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
© Angelina Owino/© Fotograf Angelina Owino
Foto: © Angelina Owino/© Fotograf Angelina Owino

Der er masser af fisk på menuen hos Medvind i Hanstholm.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Havnen i Hanstholm ser på sin vis ud, som den altid har gjort. Med trawlerne, der på en eller anden måde virker større end i andre industrihavne. Måske fordi himlen bag dem følger med og er højere end andre steder i landet. Gaffeltrucksene, der kæphøjt suser rundt i egne uigennemskuelige stisystemer. De farvestrålende fiskekasser, der fyldes med is fra en imponerende sluse. Havnearbejdet, der foregår i gentagne mekaniske bevægelser som i en tegnefilm eller et computerspil.

Og så er der blæsten, mågerne, der i denne del af landet slår alle rekorder i frækhed, og den umiskendelige duft. Nogen vil måske sige lugt. Men ikke hvis man er thybo. Det er duften af Vesterhav, himmel, salt, marehalm og den fisk, der finansierer området. Alt er tilsyneladende ved det gamle i den del a