0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tidligere topkok har overtaget det historiske køkken. Og det fungerer. For det meste

Det roder lidt på de til tider overlæssede frokosttallerkner på Brede Spisehus ved Frilandsmuseet, men smagene er gode.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På en eller anden måde har Frilandsmuseet og fine dining aldrig rigtig rimet. Der er ligesom noget med museets pukkelryggede huse, de altid plørede marker og de tykke grise, som henført sviner sig til i mudderet, der taler mere til øl og (undskyld, lille svin) stegt flæsk, end højstilkede glas og verdensgastronomi.

Og det var netop stegt flæsk ad libitum og ølsmagsprøver så stærke, at publikum vraltede derfra, der blev serveret på selve Frilandsmuseet denne fugtige efterårslørdag, hvor de danske kåltyper pralede med størrelsen i museets imponerende haver og de museumsansatte trak de uldne kostumer godt op omkring sig.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu