0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmeldelse: Danmarks måske bedste smørrebrød serveres i Palægade

Restaurant Palægade har med udsøgte råvarer, god betjening og smagfuld indretning indtaget smørrebrødstronen. Smørrebrød fås simpelthen ikke bedre end her.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Vellavet. Den nyåbnede Restaurant Palægade stryger direkte ind på smørrebrødstronen.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sommelier Simon Olesen skulle have overtaget smørrebrødstemplet Restaurant Schønnemann på Hauser Plads. Det troede han i hvert fald.

Man spiser moderne smørrebrød hos Adam Aamann, men Schønnemann var stedet, hvor man spiste klassisk smørrebrød. Det var her, Nomas René Redzepi slæbte sine udenlandske gæster hen, når de skulle spise det, som indtil Redzepis eget nordiske køkken var dansk gastronomis eneste tilføjelse til verdensgastronomien: Smørrebrødet.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN