Gaarden & Gaden gør sig både til morgenmad med østers, en skål i godt bryg eller fin vin og til aften med en ret som burrata med agurk og persilleolie.

Gaarden & Gaden gør sig både til morgenmad med østers, en skål i godt bryg eller fin vin og til aften med en ret som burrata med agurk og persilleolie.

Anmeldelser

Anmeldelse: Gaarden & Gaden midt i Nørrebros shawarmabælte er ærlig, modig, tiltrængt og i øjenhøjde

Med østers til morgenmad, veltilberedte retter og håndplukkede naturvine har Gaarden & Gaden på Nørrebrogade stamsteds-potientiale, mener Ibyens nye madanmelder.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

I mellemkødet mellem de kreative børnefamilier på Indre Nørrebro og de studerende hipster-bohemer på Ydre Nørrebro ligger spisestedet Gaarden & Gaden. Her er kok og sommelier Thomas Spelling rykket ind midt i Nørrebrogades shawarmabælte med et vinkort bestående udelukkende af naturvin og retter af råvarer, der kommer fra håndplukkede primært økologiske producenter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce