0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fem hjerter: Vilde Wilhelm imponerer med pivfriske råvarer, eminent service og interessante vine

Fisk- og vildtrestauranten Wilhelm har på vellykket vis formået at bringe smagen af de nordsjællandske skove og de danske farvande til byen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup

Den gamle bygning med de fritlagte bjælker er blevet lækkert indrettet a la skovridergård med udstoppede fugle i vinduerne og behagelige designerstole.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Det er simpelt hen en af de bedste restaurantoplevelser, jeg længe har haft«, konkluderede min medspiser, da vi efter vores middag på Wilhelm stod på de ujævne og stadig solvarme brosten i middelalderbyen bag Nikolaj Kirke ikke langt fra Strøget i København.

Jeg var tilbøjelig til at give hende ret. For det var da godt nok en dejlig middag, vi lige havde spist os igennem. Og med et serviceniveau, som mange københavnske restauranter godt kunne lære en ting eller to af.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu