Den gamle bygning med de fritlagte bjælker er blevet lækkert indrettet a la skovridergård med udstoppede fugle i vinduerne og behagelige designerstole.
Foto: Louise Herrche Serup

Den gamle bygning med de fritlagte bjælker er blevet lækkert indrettet a la skovridergård med udstoppede fugle i vinduerne og behagelige designerstole.

Anmeldelser

Fem hjerter: Vilde Wilhelm imponerer med pivfriske råvarer, eminent service og interessante vine

Fisk- og vildtrestauranten Wilhelm har på vellykket vis formået at bringe smagen af de nordsjællandske skove og de danske farvande til byen.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

»Det er simpelt hen en af de bedste restaurantoplevelser, jeg længe har haft«, konkluderede min medspiser, da vi efter vores middag på Wilhelm stod på de ujævne og stadig solvarme brosten i middelalderbyen bag Nikolaj Kirke ikke langt fra Strøget i København.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce